Nokia E7 event

Categorie: Mobiel
tags: 51

Na het succes van het Nokia N8 event houdt Nokia nu ook een event ter gelegenheid van de Nokia E7. Toegang kon net als de vorige keer weer worden gewonnen via een aantal websites: All About Phones, Mobile Cowboys en Mobilyz.

Helaas was ik voor All About Phones, mijn toegang bij het N8 event, te laat. Vervolgens werd ik niet ingeloot bij Mobile Cowboys. Reste alleen nog een kans bij Mobilyz. Die kwam ook :-), maar daarvoor kwam ik via de reservelijst van Mobile Cowboys al op de gastenlijst te staan.

Met andere woorden, volgende week donderdag heb ik de kans om als een van de eersten even te spelen met de Nokia E7. Ik ben heel benieuwd.

Overigens heeft Tweakers.net ook, net als bij de N8, een speciaal event. Dat is nog eerder en voor een kleiner gezegschap. Maar helaas, ook daar kwam mijn naam niet als een van de gelukkigen uit de hoge hoed.

Laadtijd: