Nokia N9

Categorie: Mobiel
tags: 47

Met al het geweld rond de samenwerking tussen en en het uitfaseren van Symbian zouden we bijna vergeten dat Nokia heeft aangegeven dat er wel degelijk door wordt ontwikkeld aan MeeGo. Minder intensief welliswaar en ook zonder enige toezegging over toestellen.

Het lijkt er nu toch daadwerkelijk op dat er een Nokia toestel in de pijplijn zit dat op draaien. En deze zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan eerder verwacht. Via pocketnow is een interessante teaser de de wereld ingeholpen:

Get the Flash Player to see this video.

Het feit dat op de officiële MeeGo-facebookpagina dezelfde video en screenshots voorbij komen en de wetenschap dat een toestel dat sterk lijkt op de N9 vorige week een FCC goedkeuring kreeg, maakt dat een Nokia N9 met MeeGo wel degelijk binnenkort wordt aangekondigd. Dat zegt natuurlijk niets over wanneer het toestel dan daadwerkelijk kan worden geleverd.

Laadtijd: