Rondleiding in Symbian Anna

Categorie: Mobiel
tags: 176

De nieuwe en zijn op weg naar de gebruikers, dus het wordt tijd voor een rondleiding van . Voor wie het heeft gemist, Symbian Anna is de opvolger van de huidige . De laatste wordt gebruikt op de Nokia , , en . Naar verwachting krijgen al deze vier toestellen de update naar Symbian Anna ergens gedurende de komende twee manden.

Symbian Anna is niet de enige update waar Nokia momenteel aan werkt. Sterker nog, Symbian Anna is meer een kleine update. Het grote werk moet komen met . In de laatste worden grote aanpassingen verwacht aan o.a. de interfase en menu structuur.

Maar eerst dus Symbian Anna.

De belangrijkste verbeteringen in deze versie van Symbian zijn de snellere werking van het homescreen, andere iconen en een verbeterde browser.

Get the Flash Player to see this video.
Laadtijd: