Na 17 jaar weer Tiel

Categorie: PicLog
tags: 16

Na 17 jaar was Tiel weer het decor voor 'De Profronde van Tiel'. Tijdens dit criterium van net iets meer dan 1,5km kwamen een aantal bekende renners van Nederlandse bodem aan start, waaronder Lars Boom, Laurens ten Dam, Johnny Hoogerland en Rob Ruijgh. En een onbekende Chinees die verreweg de meeste aandacht kreeg van de speakers, welke op hun beurt veel te veel aan het ouwehoeren waren.

Met mijn N8 op zak heb ik een paar pogingen gedaan wat van de renners vast te leggen.

De volgende beelden zijn gemaakt tijdens de 'beklimming' in Tiel. De renners hebben hiervoor net hun slingers door het centrum gemaakt en moeten na een 180-graden bocht de dijk op fietsen.

Get the Flash Player to see this video.

Later zijn we verplaatst naar de finish alwaar de laatste ±25 ronde hebben bekeken. Tussen het publiek nog een poging gedaan een foto van de renners te maken. Tja, dat ging niet helemaal zoals gewenst. Met name de reclameborden zijn goed te zien...

Laadtijd: