Opvolger voor Nokia BH-505 op komst

Categorie: Mobiel
tags: 124

Nog niet officieel aangekondigd, maar toch behoorlijk zeker: er komt een opvolger voor de . Dat zou heel mooi zijn, want dat is een ideale gelegenheid voor Nokia om de kinderziektes uit het huidige model weg te poetsen.

De headset komt in elk geval in het zwart, zoals in bovenstaande screenshot te zien valt. Wat nog veel interessanter is, is dat de headset voorzien zal zijn van NFC. De screenshots zijn afkomstig uit Nokia N9: Hands-on preview (vanaf 2min).

Alle nieuwe hippe accessoires van Nokia zijn hiermee uitgerust, zoals o.a. de Nokia Play 360° en de Nokia Wireless Music Receiver. Op deze site wordt nog niet gesproken over de nieuwe headset, enkel de huidige BH-505. Even afwachten nog dus.

Al met al weer een teken dat Nokia er veel vertrouwen in heeft dat NFC dit keer wel zal aanslaan. En waarom ook niet. Zeker als de N9 en de nog onbekende Windows Phone toestellen hier ook mee worden uitgerust.

Laadtijd: