Symbian Anna beschikbaar in Nederland

Categorie: Mobiel
tags: 377

Maak kennis met Symbian Anna, de nieuwste software voor het Nokia besturingssysteem.
Nu beschikbaar voor de Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 en Nokia C6-01.

Disclaimer: Ik heb momenteel Symbian Belle op mijn toestel, dus ik weet niet zeker of de update daadwerkelijk beschikbaar is. Maar Nokia Nederland heeft vandaag deze video online gezet, dus ik neem aan dat het zo is.

Update #1:

Zoals in de reacties te lezen is en uit eigen ervaring kan ik melden dat de update wel beschikbaar is 'Over the Air'. Dus toets het telefoonnummer #*0000# en kies Opties, Controleren op updates.

Reacties

 1. Bastiaan Op 30-08-’11 15:59 schreef Bastiaan

  Voor m’n E7 nog niet. Helaas. Hoe bevalt Belle?

 2. visionl Op 30-08-’11 16:12 schreef visionl

  voor mijn n8 ook nog niet via: nokia updater, ovi of navifirm…
  belle wilde ik ook wel totdat ik zag dat de camera-update en wat andere dingetjes nog niet (volledig) werkten. toch maar even wachten :)

 3. visionl Op 30-08-’11 16:23 schreef visionl

  maarrrrr wel via software updates op telefoon! #*0000# joy!

 4. Jarno Op 31-08-’11 10:53 schreef Jarno

  ‘@Bastiaan @visionl
  SymbianAnna is Over the Air ook op de N8 van mijn vrouw beschikbaar. Dus de uitrol in Nederland is ook daadwerkelijk gestart. Ik gok dat dit niet alleen voor de N8 zal gelden Bastiaan.

  Wat betreft Belle. Die bevalt goed, maar de versie die ik erop heb staan is zeker nog niet af. Ook niet zo stabiel als ik zou willen. Dus dat wordt binnenkort voor mij ook Anna. Maar het smoelt wel lekker hoor. Sommige zaken zijn duidelijk een verbetering, maar een deel daarvan zit ook al in Anna. De iconen en browser bijvoorbeeld. Maar de nieuwe mogelijkheden voor de homescreens zijn zeer de moeite waard. Zo kun je nu 1 shorcut plaatsen i.p.v. verplicht per 4.

 5. _bjorn Op 01-09-’11 22:12 schreef _bjorn

  Op een N8 zowel OTA als via Ovi Suite beschikbaar en is nu aan het installeren. Bij mijn tweede N8 iig nog niet OTA (vershillende productienummers).

 6. Jarno Op 02-09-’11 08:22 schreef Jarno

  @_bjorn Toevallig de Discovery Zone versie die nog geen update heeft? Dat had ik vorige keer met de update naar PR1.1 namelijk. Draai nu SymbianBelle, dus ik heb geen idee of de update voor mijn toestel er al is.

Laadtijd: