Nokia Belle release nog slechts dagen?

Categorie: Mobiel
tags: 202

  release nog slechts dagen van ons verwijderd? Het lijkt er zowaar op. De nieuwste versie van  wordt inmiddels in de fabriek al op nieuwe toestellen als de 700, C7 en . Maar bestaande gebruikers hebben nog te maken met Symbian . Nog eventjes dan.

Het nieuws werd gelekt via de Vietnamese Nokia site en opgepakt door @nokianesia:
@nokianesia
Maar daar stond het bericht maar kortstondig. Gelukkig was Jay Montano (My Nokia Blog) wel zo alert om een screenshot te maken van de aankondiging.

Met andere woorden, vanaf 8 februari zal Nokia Belle (hopelijk) worden uitgerold. Verwacht echter niet dat je in Nederland gelijk kunt genieten van deze update. Bij de uitrol van Symbian Anna duurde het ook een paar weken voordat de Nederlandse gebruikers aan de beurt waren.

Laadtijd: