Nokia 801 gelekt

Categorie: Mobiel
tags: 51

Er komt de laatste tijd veel bij Nokia vandaan. Nieuwe toestellen, gelekte toestellen en nieuwe firmware releases. Met de uitrol van Nokia Belle in volle gang verschijnen er ook wat plaatjes van een nieuwe Nokia Belle toestel. Of dit de opvolger moet worden van de  valt nog te bezien, aangezien er te weinig ruimte is voor de camera. Maar mooi in lijn met de  en  is het wel.

Zoals ik zei, de behuizing van de N9 heeft niet voldoende ruimte voor een betere camera, zoals die in de N8. Een Nokia Belle toestel in deze behuizing is natuurlijk wel een mooie toevoeging. Of het de verkoop van deze software-lijn in stand kan houden valt te betwijfelen. Wellicht dat een gunstige prijs en goede reviews van Belle daarbij kunnen helpen. De beruchte Eldar Murtazin bevestigd in elk geval dat het toestel echt is:

@eldarmurtazin

Laadtijd: