Nokia Pure View

Categorie: Mobiel
tags: 50

Nokia heeft weer een interessant promotiefilmpje online gezet waarmee het hint naar een nieuw highend camera toestel. In feite de opvolger voor de Nokia N8.

Nu zijn er al verschillende modelnummers gelekt de afgelopen tijd, zoals de 803 en 808. Dit zou een Symbian Belle Nokia Belle toestel betreffen. Los van het feit dat ik nog steeds graag gebruik maak van mijn Nokia N8 heeft Nokia wel besloten om niet verder te gaan met Symbian noch Meego. Windows Phone is de toekomst.

En persoonlijk hoop ik ook, dat wat Nokia 27 februari aankondigd daadwerkelijk een high-end cameraphone is op basis van Windows Phone. Dit toestel moet dan minimaal gelijkwaardige foto's maken als de Nokia N8 en moet absoluut een xenonflash bevatten. Elke telefoon die dit niet heeft, kan nooit tippen aan de N8.

Als Nokia dit doet in combinatie met Windows Phone, dan ontstaat er een interessant 'unique selling point' tegenover de concurrentie.

Laadtijd: