WhatsApp voor Nokia bijgewerkt naar v2.6.77

Categorie: Mobiel
tags: 234

WhatsApp, de dienst voor het 'gratis' versturen van smsjes heeft weer een update vrijgegeven voor Nokia telefoons met Symbian. Hiermee is het versienummer aangekomen bij 2.6.77. En zoals gewoonlijk is er geen changelog vrijgegeven. Het zal dus waarschijnlijk weer een bugfix-release zijn.

WhatsApp Messenger is een smartphone messenger voor Nokia-, iPhone-, Blackberry- en Android-telefoons. WhatsApp gebruikt uw 3G of Wi-Fi (indien beschikbaar) om berichten te sturen naar vrienden en familie. Schakel van SMS naar WhatsApp om gratis berichten te verzenden en te ontvangen. Het eerste jaar gratis!

Downloaden van WhatsApp kan via de Nokia Store. Maar als je direct de meest recente versie wilt, dan raad ik aan deze te downloaden via whatsapp.com/nokia.

Laadtijd: