N9 app: Linkedin app meein

Categorie: Mobiel
tags: 28

LinkedIn, het sociale netwerk voor zakelijke gebruikers, heeft nu ook een app voor de Nokia N9: meein. De app geeft je snel toegang tot de laatste updates in je netwerk en natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen.

Interface in stijl

De interface is netjes in stijl met het MeeGo OS, zoals het hoort. Dat is nog wel eens anders. Vanuit de navigatie zijn de belangrijkste functies direct benaderbaar.

Uitnodigen via NFC

De NFC mogelijkheden van de Nokia N9 worden niet vergeten. Het is mogelijk om via NFC een nieuw contact toe te voegen aan je Linkedin account. Hiervoor dienen twee geschikte toestellen enkel tegen elkaar te worden getikt. Vanzelfsprekend heb je hiervoor wel twee NFC toestellen nodig. Deze zijn gelukkig in opkomst. Nokia biedt verschillende Symbian toestellen en de N9 met NFC. En ook op Android is dit in opkomst. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Windows Phone hier ook ondersteuning voor biedt, alsmede Apple.

Downloaden

Download meein gratis Nokia Store.

Laadtijd: