WP7 app 9292 nu daadwerkelijk verkrijgbaar

Categorie: Mobiel
tags: 48

Vorige week was ik wat vroeg met het zeggen dat de Windows Phone 9292 app beschikbaar was. Nog eerder dan dat Nokia dit nieuws de wereld in hielp via Nokia Pers. Gelukkig is het inmiddels ook echt het geval. De app is binnen te halen via de Marketplace.

De snelste route naar een afspraak, een dag shoppen of je werk? 9292.nl weet alles over het openbaar vervoer. En dan maakt het niet uit of je nou met trein, tram, bus of metro reist. Met de 9292 app heb je alle informatie over het openbaar vervoer in Nederland bij de hand. 9292 reist met je mee.

Of je nou nog op pad moet of al onderweg bent, de 9292 app biedt je alle voordelen:

  • Vind snel het beste reisadvies vanaf de plek waar je nu bent
  • Voorkeur voor bus of tram? Kies zelf met welk openbaar vervoer je wilt reizen
  • Bekijk de vertrektijden vanaf stations of haltes
  • Blijf op de hoogte van ál het openbaar vervoer in heel Nederland


Laadtijd: