Nu ook WhatsApp voor de N9!

Categorie: Mobiel
tags: 103

Jazeker het is zover. , de  oplossing voor de   is beschikbaar gesteld als . De ontwikkelaar Tarek Galal heeft beta 0.1.6 beta 0.1.7 beta 0.1.8 ter beschikking gesteld op Wazapp.im.

De huidige versie bevat nog niet alle functionaliteit die WhatsApp normaal te bieden heeft. Sterker nog, op dit moment beperkt het zich tot de basisfunctionaliteit. Het is mogelijk om tekstberichten te sturen en ontvangen. Maar dat is een mooi begin vergeleken met geen WhatsApp :-)

Zoals gezegd, deze versie van Wazapp is nog een vroege beta. Er zijn tal van zaken die nog niet worden ondersteund en wat wel wordt ondersteund kan nog de nodige bugs bevatten. Voor de huidige status en een F.A.Q. kun je het beste kijken naar de thread [Announce] Wazapp Public Beta op TMO.

Trackbacks

 1. Op 28-08-’12 21:06 stuurde 127.0.0.1 de trackback Wazapp updates:

  Na lang wachten konden N9 bezitters sinds 17 mei jongstleden weer gebruik maken van WhatsApp via de app wazapp. Deze app is niet afkomstig van WhatsApp, maar van Tarek Galal. Een officiële client zal er niet komen. De eerste versie had echter nogal wat bep…

Reacties

 1. Tesselaar Op 20-05-’12 00:36 schreef Tesselaar

  Dat is mooi dat wazapp, maar voor een goede werking (bijvoorbeeld dat wazapp op de achtergrond blijft draaien) heb je Harmattan PR1.2 nodig, die nog niet uit is in Nederland. Weet iemand hoe ik mijn Nokia N9 toch kan updaten?

 2. Jarno Op 20-05-’12 08:04 schreef Jarno

  Heb je pr 1.2 niet? Waar komt jouw N9 vandaan? Ik was in de veronderstelling dat alle Europese modellen de update al hadden.

  Ik kan me voorstellen dat het mogelijk is je firmware is te flashen naar een andere regio. Dat is vast op talk.maemo.org te achterhalen.

Laadtijd: