qneptunea bijgewerkt

Categorie: Mobiel
16

Mijn favoriete Twitter-app voor de Nokia N9 qneptunea is bijgewerkt naar versie 0.0.30. In deze versie is de bug van de fantoombibbers opgelost :-)

Betaald of toch gratis

qneptunea is als betaalde download te krijgen in de Nokia Store voor €9,-. Maar de broncode is vrij verkrijgbaar op gitorious. Instructies om dit te downloaden staan op http://code.google.com/p/qneptunea/. Met alle informatie aldaar kun je zelf de laatste versie bouwen en installeren op je N9.

En dan verwijst de ontwikkelaar via Twitter ook nog naar een derde site waar de laatste build direct te downloaden is: http://ci.qtquick.me/job/qneptunea/

Veranderingen

Zoals al genoemd zijn de wazige issues met het zonder goede reden bibberen door qneptunea opgelost. Een ander fijn pluspunt is dat er nu de keuze is tussen berichten als stream binnenkrijgen of met een in te stellen tijdsinterval. Dit laatste is een stukje aantrekkelijker voor je accu. Ik zou het nog mooier vinden als er werd gekozen voor de oplossing zoals in Gravity: op wifi streamen, op 3G via een tijdsinterval. Wellicht voor een volgende versie.

Download

Download qneptunea v0.3.0.

Laadtijd: