Toch nog helemaal stuk

Categorie: Mobiel
tags: 62

Twee weken geleden ging het klepje dan toch nog helemaal stuk. Welk klepje? Het klepje op mijn  . 100% eigen schuld, zoals sommigen zullen weten.

Ik had namelijk een keertje mijn N9 uit de houder in de auto gehaald en zonder het klepje van de USB te sluiten in mijn zak gestopt. Het resultaat was niet plezierig.

Maar nu is het dus helemaal over. Ik wilde laatst mijn toestel aan de lader hangen en had ineens een deel van het klepje in handen. Dat was toch wel een teleurstelling. De breuk zit, zichtbaar als je de foto's zou vergelijken, precies op de plek waar het klepje vorige keer was doorgebogen. De zwakke plek dus. Maar toch vreemd, aangezien deze plek bij normaal gebruik zo goed als onbelast is. Openen gaat namelijk door te drukken op het stukje wat nog in takt is.

Vervangen

Nu wil ik toch graag het onderdeel vervangen. Dat wordt nog een hele tour, want mijn vaste adres kan het onderdeel niet vinden in de systemen. Zal dus eerst moeten achterhalen of het onderdeel geheel gelijk is aan de Lumia 800. Functioneel is dat zeker het geval, maar het lijkt (bij mijn Lumia 800) toch niet hetzelfde.

Laadtijd: