Lumia 920 videostabilisatie werkt

Categorie: Mobiel
tags: 49

Nokia maakte recentelijk een blunder met haar promofilm voor de Nokia Lumia 920. Het filmpje moest laten zien hoe goed de videostabilisatie werkt. Alleen werd er niet met de Lumia gefilmd en ook niet vanaf de fiets...

Nu hebben een stel Russen kans gezien om ook de stabilisatie aan de tand te voelen: met afstandbestuurbare auto. In het vergelijk de Nokia Lumia 920 tegenover de Samsung Galaxy S3. En het verschil is duidelijk. Alleen een beetje jammer dat de persoon die de filmpjes wil laten zien even de weg kwijt is op de Lumia. Dat maakt het eindresultaat wat knullig.

Nog meer moois

Dat de Lumia 920 nog meer moois te bieden heeft laat ook het volgende filmpje zien. Daarin een mooi vergelijk tussen de Nokia 808 PureView en de Lumia 920 in een 'low-light' situatie. En natuurlijk ook de videostabilisatie.

Via MobileCowboys

Laadtijd: