#JollaLoveDay: 20 mei

Categorie: Mobiel
tags: 22

Nog twee dagen en dan is het tijd voor Jolla's Love Day. Op deze dag zal Jolla haar toestel(len) gaan presenteren met het Sailfish besturingssysteem. De presentatie bijwonen is wat lastig, maar de stream is voor iedereen toegankelijk.

Dus stel een alarm in op maandag 16:30u (GMT).

Nu is het altijd (vind ik) weer even afwachten of zo'n GMT-tijd helemaal klopt met de zomertijd afwijking, maar in theorie zou dat dus om 18:30u lokale tijd zijn.

#IAmTheOtherHalf

De teaser die door Jolla wordt gebruikt is IAmTheOtherHalf. Hiermee wordt naar alle waarschijnlijkheid verwezen naar de presentatie van een toestel. Het besturingssysteem Sailfish heeft al de nodige aandacht gehad, maar het is nog niet eerder getoond op eigen hardware van Jolla. Tot nu toe werd hiervoor de Nokia 950 gebruikt.

Laadtijd: