Jolla app: CuteSpotify

Categorie: Mobiel
tags: 57

Ik ben een enthousiast gebruiker van Spotify. Een vol abonnement om op al mijn devices (laptop, tablet, smartphone) te kunnen genieten van de muziek. Op de Nokia N9 gebruikte ik hiervoor MeeSpot. Het goede nieuws is, dat de maker hiervan zijn de app geschikt maakt voor Sailfish.
Eigenlijk wordt de app voor nog meer platformen geschikt gemaakt. Gebruikers van Ubuntu Touch kunnen ook de app gebruiken. Omdat MeeSpot nogal specifiek verwijst naar Meego is de app hernoemd naar CuteSpotify. Lijkt op Qt ;-)

Naar aanleiding van de reactie van Teun een iets andere aanpak qua installatie. Niet via de terminal. Hij gaf aan dat het mogelijk is om zelf gedownloade apps via de Jolla Harbour (Jolla Store) app te installeren. Dit gaat als volgt.

  • Stap 1: Open de Jolla Store app
  • Stap 2: Open je browser en ga naar dit topic op TMO en download de huidige build.
  • Stap 3: Ga naar je Transfers (Klik op de notificatie of ga naar Settings, Transfers).
  • Stap 4: Klik op de gedownloade app.
  • Stap 5: Ga terug naar de Jolla Store app. Deze toont de app. Installeer deze.

Makkelijk hè. Let wel, de app is nog niet af. Er zijn bugs!!! Een van de voornaamste op dit moment is de volume nog niet is in te stellen. Dus schrik niet.

De ontwikkelaar Mike Sheldon heeft voor de liefhebbers ook een korte video online gezet van CuteSpotify voor Sailfish.

Laadtijd: