De OH grote energievreter – oplossing

Categorie: Mobiel
tags: 28

Ook zo’n last van een snel leeglopende Jolla? Je bent niet de enige. Via reviewjolla.blogspot.fi is men aan het zoeken naar de oorzaak. En wat blijkt, het is de Other Half. Specifieker, het de de NFC op de Other Half die de Jolla absurd snel laat leeglopen.

Afbeelding van reviewjolla.blogspot.fi

Het goede nieuws is, de service die de Other Half laat praten met de Jolla is uit te schakelen. Op dit moment enkel via de terminal-mode, dus je zult Developer Mode moeten inschakelen. Zet bij het inschakelen van Developer mode ook gelijk de Remote Connection optie aan, anders weet je het wachtwoord voor het onderstaande commando niet.

Let op, geheel op eigen risico!

Open terminal en voer uit:

devel-su
systemctl stop tohd.service

Als we de resultaten uit de reacties op het genoemde artikel mogen geloven, dan is het verbruik na deze aanpassing ineens uitermate aangenaam.

Laadtijd: