Kijk gratis video streams op je mobiel

Categorie: Mobiel
tags: 32

MOBDRO constantly crawls the web for free video streams and makes them accessible on your mobile device.

Dat klinkt goed toch? Dit is precies wat de app doet. Het maakt video streams beschikbaar op je mobiel via hun app. De app is duidelijk nog in ontwikkeling en je wordt enigszins lastig gevallen door reclame onderin beeld, maar het werkt wel. De reclames staan onderaan in het scherm bij overzichten en blokkeren het starten van een video. Met andere woorden, de makers doen er goed aan zo snel mogelijk een versie beschikbaar te stellen waarin je de reclame kunt afkopen.

Chromecast

Zoals steeds meer app's is er vanuit Mobdro ook ondersteuning voor de Chromecast, maar dit is nog in een experimentiele fase. Het kan dus werken, maar met hetzelfde gemak crashed de app. In elk geval geeft men zelf via Google+ geven de makers in elk geval aan dat het nog niet met elke stream werkt.

Downloaden?

Mobdro is te downloaden via www.mobdro.com en is op dit moment beschikbaar voor Android en (dus ook) Jolla. Aangezien je gaat streamen is een goede internetverbinding zeer sterk aan te raden, bij voorkeur via WiFi.

Laadtijd: