Slush is the place to be

Categorie: Mobiel
tags: 12

Het lijkt wel alsof #Slush een steeds belangrijker event wordt. Het event bestaat nog maar een paar jaar, maar mede door de aanwezigheid van Jolla de afgelopen twee edities heeft het toch ook aardig wat internationale aandacht gehad.

Jolla wederom present

Ook dit jaar zal Jolla het podium betreden. Marc Dillan spreekt woensdag 19 november. Rond die tijd loopt ook de countdown op de website jolla.com af. Daar is sinds eind vorige week een teaser te zien van iets 'BIG'.

Speculaties lopen uiteen van een nieuw toestel, tablet of phablet. Of wellicht toch een samenwerking met een ander bedrijf.

Niet alleen startups

Slush is the focal point for Eurasian startups and technology talent to meet with top-tier international investors, executives and media. The two-day event takes place every fall in the wintery Scandinavia amidst one the most dynamic tech ecosystems in the world. Slush 2014 takes place on November 18-19th in Helsinki with more than 10.000 attendees expected.

In the past three years, Slush has grown from a local, 300-person event to become one of the leading tech and startup events in the world, reaching 7000 attendees from 68 countries in 2013. Slush is a non-profit event organized by a community of first-time entrepreneurs, students and professional music festival organizers, while backed by founders of Nordic success stories such as MySQL, Rovio, Supercell and Skype.

Hoewel de insteek van Slush volgens de eigen info toch bij startups ligt, beperkt het zich daar zeker niet toe. Dit jaar zeker niet. Op de eerste dag zal Nokia op het podium staan. Vandaag is er een teaser uitgegaan van iets wat mij in eerste instantie doet denken aan een setup-box of apple-tv achtig apparaat. Wie weet wat het zal brengen.

Laadtijd: