Te laag

Categorie: PicLog
tags: 96

Ik had dus een discussie over de wijze waarop de trekhaak op mijn auto is geplaatst. Hoewel ik vind dat de discussie nog niet ten einde is, is het grootste probleem wel opgelost: de hoogte en hoek van de stekker.

Ter illustratie de situatie. De ruimte die rest is ongeveer zoveel als de hoogte van de stoeprand op de achtergrond. Het is net iets meer, maar nadat de familie is ingestap is het precies wat er resteert. Daarmee kun je dus met geen mogelijkheid een drempeltje over. Sterker nog, bij het verlaten van een ondergrondse parkeergarage een paar maanden terug ging ik met de stekkerdoos (geen bagage, laat staan fietsendrager gemonteerd) heerlijk tegen de grond aan. Einde stekkerdoos. Daarna heeft de trekhaakplaatser gelukkig wel de moeite genomen de stekkerdoos een heel stuk hoger te plaatsen. En belangrijker, niet als laagste punt. Nu alleen nog de stekkerdoos monteren die WEL de parkeersensoren uitschakelt.

En voor de volledigheid, het zag er zo uit toen ik de auto terugkreeg na het plaatsen van de trekhaak. Voor de goede orde, op het moment van de foto had ik er nog niet meer gereden.

De betreffende monteur had de grond dus al geraakt en de stekkerdoos is het laagste punt van de gehele trekhaak.

Laadtijd: