Wat doet zo'n slecht optreden met je ParkMobile-toko

Categorie: Algemeen
tags: 77

Parkmobile heeft het een beetje moeilijk. De app doet soms een beetje moeilijk en het fall-back proces wordt onvoldoende benut: sms 'Q' naar 4111. Of bel 020 799 0000.
Met als gevolg dat er gedupeerde klanten bij Radar hebben aangeklopt. En de directeur van de Park Mobile Group (wtf) op het matje wordt geroepen bij Antoinette Hertsenberg. Had de man nou een goed verhaal gehad over hoe ze dit gingen oplossen, dan was er niet zoveel aan de hand. Maar....

No Cookie Embed video

De vraag is, gaat het bedrijf dit overleven.

Dit zijn momenten om eens te kijken in Google Trends. De dienst geeft je interessante inzage in zoekopdrachten die zijn uitgevoerd bij Google. Daarbij kun je zelf segmenten bepalen. Zo levert een kijkje in de afgelopen 7 dagen het voglende grafiekje op (screenshot om de huidige staat te behouden met data van vandaag erbij):

Dat is aardig wat interesse zo vergeleken met een paar andere aanbieders. Wat ik nog wel interessanter vind, is de relatie met YellowBrick en parkmobile. Daar zit volgens mij de grootste pijn: de overstappers.

Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. In mijn ogen moet het voor een partij als ParkMobile toch mogelijk zijn om wat meer te doen dan alleen maar afschijven op 'we kunnen er niets aan doen'.
Hoe dan ook extra benadrukken hoe je een transactie kunt stoppen zodra de app niet werkt. En in de app in of andere fallback inbouwen die de klant de optie tot bellen/sms'en aanbiedt als er iets niet goed gaat met de transactie. En een mediatraining voor de directeur.

Reacties

  1. Annelies Op 26-04-’17 23:45 schreef Annelies

    Zat ook echt met verbazing te kijken ja. Hoe moeilijk kan t zijn? Ach ja, staan straks alle bureaus die reputatiemanagement doen in de rij daar. Krijgt ie t daar ook nog druk mee.

  2. Jarno Op 27-04-’17 08:04 schreef Jarno

    Dat zal wel ja. Toch had het een goed idee geweest als hij met een goed voorbereid verhaal naar de uitzending toe was gekomen. Je weet op voorhand dat je wordt doorgezaagd, maar ook dat je mag reageren. Gebruik de kans.

Laadtijd: